Žádný plány? Nevíš, co bude zítra? Nechceš se nikde upisovat? Jasně, chápu - ale tohle myšlení není na správným místě, pokuď se jedná o ActIv8! Právě teď je totiž ten nejvyšší čas, jestliže se chceš ActIv8 zúčastnit, zaregistrovat se!

  Proč je to tak důležité? Setkání ActIv8 se připravuje několik měsíců předem, organizátoři musí počítat s mnoha situacemi. Musí zajistit místo pro ubytování, jídlo, prostory, dobrovolníky... Abychom se na Velehrad vůbec dostali, je třeba promyslet i dopravu. Přece jenom - několik tisíc lidí se do běžných vlaků nevejde. Je tedy třeba zajistit speciální spoje - a to taky není žádná hračka. Jenže, k tomuhle všemu se potřebuje znát přibližný počet všech, kteří se na Velehrad chystají - a právě k tomu slouží registrace. Registrace není povinná, ale usnadňuje organizaci pořadatelům.

  Máte-li tedy v plánu zaregistrovat se týden před setkáním, neposlouží to tomu účelu, jakému má. Proto všechny žádáme - právě teď je nejvyšší čas říct organizátorům, zda jedete, a usnadnit jim tak práci a zajistit lehčí spaní ;-) Zároveň vás také prosíme - jede-li se skupinou, informujte se u svého vedoucího, zda vaší skupinu již zaregistroval.

  Odkaz na registraci najdete na hlavní straně webu ActIv8.

  Děkujeme všem za pochopení ;-)

Veškeré dotazy směřujte na diskuzní fórum ActIv8.